Deep low Ma

Abia am venit acasă pentru că am fost la vechiul liceu să îmi iau diploma de 10 clase. Mda, chestia aia stupidă care m-a costat mulți bani și care sincer, mi se pare o mare prostie. Ajung la liceu, intru la secretariat, îi zic de ce am venit… duduia mânca (deși sincer, la cum arată zici că nu ar mai trebui să mănânce, că și-a făcut plinul pe următorii 20 de ani), așa că m-a pus să aștept. La fel și pe o fată care fusese plecată din țară, așa că a profitat de ocazie că s-a întors înapoi ca să își ia diploma. Așteptăm noi vreo 10 minute… deja ne pierduserăm răbdarea. Oricât am vrut să evit momentul, era inevitabil să nu mă întâlnesc cu foștii profi, și cu întrebările de rigoare ”Ce faci, cum e dincolo? Aha.. bine, bravo”… Mda… se deschide ușa și tanti ne cheamă înauntru. Îi dau buletinul, semnez, îmi dă diploma, salut și ies. Hai mă, că a ieșit bine.
Mda, sigur… ies, îi dau mamei diploma să se uite și mama îmi spune :”Nu vezi nimic?!”… mă uit, numele liceului, poza mea, certificat nu știu ce, Stoica L. Ștefan-Alin, ștampila, semnătura, modul în care era decupată, CNP, culoare…. WOOOW!! Cum?! Stoica L. Ștefan-Alin!!! Cine dracului e Alin? Nu mă cheamă Alin… mă duc înapoi la duduie să îi zic că mi-a greșit numele. ”Aa, nu te cheamă și Alin? Ooo, asta e… trebuie să îți fac alta”. ”Ok, aștept”. ”Aaa, păi nu, durează vreo două-trei săptămâni. Și trebuie să îmi mai aduci două poze cu tine”. Mda… trebuia să mă aștept. Acum îmi e clar că unii oameni au o inteligență de Ed. Și fără să supăr pe cineva… tocmai Alin m-au botezat??? Ăsta este unul din numele pe care le detest. Spre deosebire de varianta sa feminină, care mi se pare extrem de frumos, la masculin numele ăsta mi se pare foarte urât. Nu am nimic cu cei pe care îi cheamă astfel, dar eu le voi fi veșnic recunoscător părinților că nu mi-au pus numele ăsta. LAlin vedere.. pardon… La revedere!

Reclame

2 responses to “Deep low Ma”

  1. Război în...1 says :

    Hai că asta a fost foarte tare:)) Săracu de tine’ .După ce că a trebuit să dai pe pozele alea, să mai aştepţi şi după grasa care mânca, să mai suporţi şi comentariile şi întrebările foştilor profesori… Să afli că aia ţi-a greşit numele… Frate. Crunt ce se întâmplă. Acum trebuie să treci din nou prin toate astea şi cel mai naşpa e că tre să mai aştepţi şi doua- trei săptămâni.
    Mna…Ce să şi faci ?Trăim în România şi românii sunt din ce în ce mai neatenţi.

    • stefanstoica says :

      Tipa aia e neatentă de când o știu eu. Nu am văzut ființă mai comodă ca ea. Se mișcă lent, respiră lent, clipește lent. Și cică ea e secretară, mâna dreaptă a directorului… x_X

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: