Femei pe care le apreciez

Știu că nu ar trebui ca oamenii să facă parte din topuri… pentru că ar fi defăimător. Însă, cu toate astea cu toții avem preferințe. Indiferent de domeniu. Având în vedere că acesta este un blog personal, am decis să fac un top 10 al unor femei celebre care îmi plac, pe care le apreciez, pe care le consider idealuri. Criteriile sunt strict personale. Nu analizează doar frumusețea, ci feminitatea, senzualitatea, ambiția, inteligența. Să începem așadar…

10.Maria Kanellis:
Maria este cântăreață, compozitoare, actriță și model, dar este mult mai cunoscută pentru activitatea sa din pro-wrestling, atât ca divă cât și pe post de manager. A activat în WWE și ROH. Maria este născută la data de 25 februarie 1982. Motivul pentru care mă atrage este că Maria, atât în activitatea profesională cât și în cea privată, este genul de ”prințesă cu mănuși de piele”, sau altfel spus, echilibrul între senzualitate, luxură, inocență și temeritate. Sigură pe ea și învăluită într-un aer ștrengăresc, Maria stârnește interesul oricărui bărbat, tocmai prin îmbinarea perfectă între aerul copilăresc și senzualitatea debordantă.

9. Oana Cuzino:
Oana Cuzino este medic și jurnalist, prezentator al emisiuni ”Ce se întâmplă doctore?”. Este născută pe 20 iunie 1971. Oana Cuzino este una dintre din ce în ce mai puținele persoane care au înțeles că și frumusețea și sănătatea sunt 2 concepte a căror realizare depinde de noi înșine, și cel mai important, cele 2 concepte nu sunt antitetice, deci nu se exclud. Mamă a unei fetițe în vârstă de 10 ani, Oana Cuzino a știut în permanență nu să își ascundă vârsta, ci să își păstreze organismul tonifiat ca în adolescență. Aceste calități o recomandă ca fiind un ideal feminin, un bun model de urmat.

8. Fabiola Rodas:
Fabiola Rodas este o cântăreață de origine latino-americană, fiind născută în Guatemala, la data de 6 septembrie 1992. Încă de la o vârstă fragedă, Fabiola s-a remarcat ca fiind o mare voce, asta după ce la vârsta de doar 10 ani a cântat în deschiderea primului concert al Belindei în Guatemala. În anii următori a cântat în deschiderea concertelor unor nume mari precum Eros Ramazzoti sau Vicente Fernandez. A devenit cunoscută publicului mai ales prin participarea la reality musical talent show-ului La academia.
Fabiola este fascinantă nu doar prin frumusețea ei fizică, specifică femeilor din America Latină, ci mai degrabă prin vocea ei mirifică. Frumusețea fizică și talentul ei se împletesc perfect, făcând din Fabiola o prezență mai mult decât agreabilă.

7.Maria Sharapova :
În opinia oricui, una dintre cele mai cunoscute nume din tenisul feminin. Născută la data de 19 aprilie 1987, Maria este o rusoaică foarte apreciată atât în tenis cât și în cariera sa în modeling. Este considerată una dintre cele mai bune jucătoare de tenis. Maria mi se pare o prezență feminină încântătoare datorită energiei pe care o emană. O fire foarte seducătoare, Maria schimbă cu ușurință rochia cu echipamentul de tenis. Energică și conștientă de farmecele ei, este o persoană foarte încrezătoare, cochetă, de multe ori având o ușoară tendință spre aroganță.

6.Britney Spears:

Britney Spears, născută în SUA, în anul 1981. Este considerată ca fiind unul dintre cele mai mari nume ale muzicii pop, devenind un simbol pentru acest gen. Motivul pentru care am adăugat-o în acest top a fost acela că ea a reprezentat o bună perioadă de timp, în copilăria mea, simbolul a tot ceea ce înseamnă muzică internațională, iar când pronunțam cuvântul ”vedetă feminină” mă gândeam imediat la Britney Spears. Ca oricare bărbat, apariția ei cea mai sexy consider că a avut-o în videoclipul controversatei piese ”… baby, one more time”, în care Britney juca rolul unei școlărițe sexy ce avea porniri luxuriante.

5.Carmen Brumă:
Carmen Brumă s-a născut în anul 1977 și este o cunoscută prezentatoare tv. Este celebră și datorită faptului că de foarte mulți ani, are o relație cu realizatorul tv Mircea Badea. Motivul pentru care am adăugat-o în acest top este acela că, Carmen în adolescență a fost supraponderală, reușind să slăbească 30 de kilograme, fiind la ora actuală realizatoarea unor emisiuni despre cum să îți păstrezi corpul tonifiat. Faptul că a reușit să slăbească atât, ba mai mult, a reușit să se și mențină, o face în viziunea mea un model feminin bun de urmat. Alte atuuri sunt inteligența, activitatea fizică, umorul și corpul perfect tonifiat. Este extraordinar de greu să reușești să reziști tentațiilor culinare sau exceselor, însă ea a reușit. Ceea ce în ochii mei o face un bun model de urmat.

4.Olga Kurylenko:

Olga Kurylenko este actriță si model francez de origine ucrainiană. Cel mai cunoscut rol al său a fost acela de Bond girl Camille Montes, în al 22-lea film din seria James Bond, ”Quantum of Solace”. Când spun Olga Kurylenko spun divă. Ea este cu adevărat ceea ce înțeleg eu prin divă a micului și marelui ecran. Deși foarte mulți sunt tentați să o aprecieze doar datorită corpului ei, eu pun mai mult accent pe chipul ei. În special pe ochi. Are o privire foarte profundă, și un chip seducător. Zâmbetul senin și ștrengăresc demască dulcea melancolie ușor apatică a unei fetițe mature îndrăgostite de viață. Este precum acea artistă din vechea Franță, care colindă Parisul alergând plin ploaie, doar pentru a se închide apoi în atelierul său obscur de pictură sau de scris, și de a crea. Este într-adevăr o divă!

3.Crina ”Coco” Popescu::
Nu puteam vorbi de femei pe care le apreciez fără să nu o aduc în discuție pe Crina ”Coco” Popescu. Născută la data de 3 decembrie 1994, Crina a reușit să se afirme ca fiind un mare nume al alpinismului. Încă de la vârsta de 10 ani, Crina a doborât recorduri peste recorduri în domeniul alpinismului, cele mai multe fiind și premiere pentru categoria ei de vârstă. A fost prima alpinistă din lume care a terminat circuitul Seven Volcanoes. De asemenea, a făcut parte din prima echipă care a escaladat Mt. Sidley — cel mai înalt vulcan din Antarctica. La vârsta de 14 ani a primit titlul de maestru al sportului. Aceasta este doar o mică parte din toate recordurile pe care le deține ”Coco”. În concluzie, este o fată temerară… și îmi place asta.

2. Nicolle Stănese:

Nicolle Stănese este prezentatoare tv și model originară din Sibiu. S-a născut în 1990, și a prezentat emisiunea ”Liber la vacanță”, emisiune estivală ce a înlocuit matinalul ”Neața cu Răzvan și Dani”. Nicolle mi se pare o oază de feminitate. Aspect fizic ireproșabil, eleganță, inteligență, șarm, plus o doză de sensibilitate. După cum mai spuneam, genul de femeie cum doar în seriale vezi. Reprezintă prin felul său de a fi varianta upgradată a domnițelor de altă dată. Ea este un model prin eleganța, șarmul și feminitatea pe care le emană.

1. Liry și Gani::

Iată că primul loc în topul realizat de mine este ocupat de 2 femei: Liry și Gani. Născute în 1989, respectiv 1986, Irina și Lavinia sunt 2 nume importante ale hip-hopului românesc. În primă instanță s-au lansat separat, dar au luat în cele din urmă decizia de a-și uni forțele. Se remarcă prin flow-ul extraordinar și prin lirica de înaltă clasă, mesajul pieselor lor fiind extrem de apreciat. Motivul pentru care le-am adăugat în acest top este pentru că ele sunt reprezentantele idealului meu feminin. Apreciez mult eleganța și șarmul, însă idealul meu feminin este reprezentat de fata care poartă șapca întoarsă, tricou larg și blugi largi sau cu tăieturi, care știe să vorbească, știe să asculte, știe să gândească… da, îmi place fata hip-hop. Fata care stă la bloc și nu într-o zonă rezidențială, și care învață din mers, se adaptează clipă de clipă, are o experiență vastă și un vocabular foarte ”antrenat”. Vorbește cu oricine, de la orice nivel. Are o latură emoțională pe care nu o arată decât celor care merită. Are atitudine. Și știe sigur că viața ei este în mâinile ei, fiecare decizie pe care o ia o să îi influențeze viața. Așadar, ochește cât mai sus și caută stabilitate și realizare. Un mare Big Up pentru aceste fete!

Cam asta a fost cu topul meu… vă invit și pe voi să spuneți despre femeile celebre care vă atrag sau vă inspiră.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s