M-am înscris la facultate…

Mai mult de gura mamei, care ieri mi-a făcut creierul, și așa destul de mic și nefuncțional (după cum reiese și din modul în care scriu), de muscă. De fapt, era deja de muscă, acum morala mamei l-a redus la dimensiuni de țânțar. Îmi tot zicea că înscrierile au început de 2 zile, iar eu sunt atât de relaxat. ”OK! BINE…. GATA, MĂ DUC MÂINE”, zic eu simțindu-mă în pericolul de a rămâne fără creier (deși nu cred că ar fi observat cineva diferența).

Sigur, de obicei eram obișnuit să mă însoțească cineva la astfel de evenimente importante. Dar mi-am zis că am găsit eu o adresă în Iași, singurel fiind pe străzile Iașului, cum să nu mă descurc în Bacăul meu natal?!

Așa a fost, după plimbărăseală, birocrație, hârțogărie, toate suportate cu un calm de extraterestru, am reușit să mă înscriu la Facultatea de Litere, la Comunicare și Relații publice. Nu fac o postare mai lungă și nici nu dau detalii acum, deoarece sunt puțin cam varză călită. Dar, imediat ce îmi recapăt puțin forța și îmi activez un minimum de neuroni, o să fac o postare completă despre cum a fost cu înscrierea la facultate.

Mult succes tuturor!

Reclame

One response to “M-am înscris la facultate…”

  1. vioreld says :

    Felicitari ! Facultatea este destul de importanta si e bine ca te-ai dus de-acum…pt ca cine stie…locurile sunt limitate :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: