1000 de mulțumiri

Aseară, vorbind cu prietenii pe mess, am realizat că odată cu ziua lui Dicey, tuturor ni se întâmplă lucruri super. Desigur, eu eram o excepție. Cum măi, chiar nu mi se întâmplă nimic și mie? Ei bine, ba iată că s-a întâmplat. E drept, ceva mai mic decât celorlați, dar totuși, destul de important pentru mine. O coincidență, sau poate nu, dar azi dimineață la ora 3, am făcut următoarea poză:

Exact! Fix aseară, după postarea făcută cu ocazia aniversării, am atins pragul de 1000 de vizualizări pe blog. Cel mai tare este altceva: acum câteva săptămâni, ziceam ce tare ar fi să ni se îndeplinească fiecăruia câte o dorință. Eu am zis în glumă că ar fi tare să am multe vizualizări pe blog. Chiar așa s-a întâmplat! Promit că data viitoare o să îmi doresc să câștig o mașină sub capacul de bere.
Oricum, vreau pe această cale să vă mulțumesc tuturor cititorilor mei pentru că mi-ați fost alături în aceste 3 luni. De asemenea, fiind o postare de mulțumire, vreau să vă provoc pe voi, toți cititorii mei să îmi spuneți în comentarii ce vă place și ce nu la acest blog, să îmi puneți întrebări sau să îmi propuneți o temă (sau mai multe) despre care ați dori să vorbesc! De asemenea, aștept și provocări. Îmi puteți lansa provocări, indiferent de natura lor, iar dacă ele nu sunt ilegale sau periculoase, eu o să le îndeplinesc.
Hai să văd ce vă trece prin minte!

Reclame

4 responses to “1000 de mulțumiri”

 1. princredinta says :

  Așa, să încep.
  1. Să îți pui fundal roz măcar pentru o zi.
  2. Să te uiți la filmul mândrie și prejudecată, sau să citești carte, iar mai apoi să faci o postare cu impresiile lăsate de ele.
  3. Să faci o postare” unde sunt eu peste 10 ani”
  4. Să vorbești despre persoana care o stimezi cel mai mult
  5.Să îți faci o autodescriere
  Ce zici?

 2. stefanstoica says :

  E chiar drăguț!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: