BĂI BYE că nu-i BY!

Acum câteva luni, luasem la înjurat câțiva blogogușteri. Îi făcui eu praf și pulbere, cu un limbaj trivial, dar totuși, superior ca și conținut în inteligență celui mai elevat limbaj al lor.

Un troll și un plagiator, ambii semi-analfabeți, limitați și cu creierul în perfectă stare, niciodată utilizat au fost cei ce m-au determinat să intru puțin în ei (desigur, în ciuda fanteziilor lor, această intrare era doar la figurat).  Printre multitudinea de înjurături, le-am spus că dezaxații ca ei, setați doar pe a face bani, însă fără a munci pentru asta, nu supraviețuiesc prea mult, indiferent de domeniul în care prestează. Iată acum, la 5 luni după acel eveniment ce se întâmplă dacă vrei să accesezi blogul…mă rog, cam mult spus… pagina web a oricăruia dintre cei doi cretinei:

Nimic mai frumos ca această poză! Iată cum din blogosferă au mai dispărut 2 imbecili notorii. Nu o să le simt lipsa… că văd că sunt tot mai mulți care țin cu ardoare să le ia locul! Dar măcar s-a mai diminuat deficitul blogosferic prin dispariția celor 2 redute ale internetului. Pardon… 2 dintre redutele internetului!

Reclame

4 responses to “BĂI BYE că nu-i BY!”

 1. vioreld says :

  Sa stii ca nu o sa le duc lipsa :))

  • stefanstoica says :

   Sincer să fiu, nu cunosc pe cineva care să le ducă lipsa. Nu zic că ceea ce scriu eu o fi prea constructiv. Dar măcar o fac din pasiune, nu provoc scandaluri pentru trafic, dar cel mai important… eu am noțiunea termenilor și respect gramatica limbii române!

 2. Cosmintosh says :

  Vai ce m-am mai injurat eu cu asta. >:) Cu toata lumea avea probleme. Mai sunt inca cativa care nu sunt prea bineveniti pe aici si sunt sigur ca vor disparea curand.

  • stefanstoica says :

   Știu, am văzut pe blogul ăla a lui cu aspect de teletext că te-ai înjurat și tu cu el. Sincer, de cele mai multe ori eu nu înțelegeam ce vroia să zică! Odată își plângea de milă că cică de ce e soarta crudă cu el, că a făcut hepatită, apoi a făcut și fratele lui, iar socrul unei prietene a murit în accident auto… și se lamenta că cică e din vina lui, că el distruge tot ce atinge =)).
   M-am uitat odată pe Facebook-ul lui… îl avea pe Salam la preferințe. Asta explică multe…. ;))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: