Despre mine

Aici trebuie să mă descriu… dar după cum poate ți-ai dat seama încă din titlu, această rubrică va fi mereu modificată. Căci nu mă pot descrie. Nu poți descrie ceva ce încă nu cunoști. Iar eu încă nu mă cunosc, mă surprind pe mine însumi clipă de clipă. De fapt, acesta este scopul acestui blog… vreau să mă pot descrie. Să mă cunosc pentru a mă putea descrie.
Ceea ce știu până acum despre mine… din vara lui 2011 am devenit adult cu acte în regulă. Ultimii 16 ani din viață i-am petrecut prin instituții, întâi grădinița (vreo 3 gărdinițe), apoi școala (tot 3) și apoi liceul (doar două), ca să ajung la concluzia că nu mi-a folosit prea mult. Mai știu că din totdeauna mi-a plăcut să scriu. Și că până acum am reușit să omor vreo 3 bloguri și să las în paragină vreo 6. Blogul ăsta va fi diferit însă. Consider că am învățat câte ceva din trecut… așadar, acesta va rezista mai mult. De asemenea, mai știu că până în prezent am gustat și din cupa cu vin, și din cea cu venin.
Aici vei asista la tentativele mele de a supraviețui tentației de a fi eu… la tentativele de a-mi arunca o oglindă în față pentru a vedea cine sunt… la PropriAnaliză. Sper să îți placă ce vei găsi pe aici. Liniște-n sine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: